Skip to content
Αρχική Νέα
Νέα / Ανακοινώσεις
Ανακοίνωση Συνέλευσης Φεβρουαρίου
Τρίτη, 24 Ιανουάριος 2012 20:45

Ανακοίνωση Συνέλευσης Φεβρουαρίου

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

 

ΜΑΡΟΥΣΙ, 23-1-2012

 

Συνάδελφοι,

 

        Σε υλοποίηση ομόφωνης απόφασης του Δ. Σ. που έγινε στις 18/1/2012,  συγκαλείται η ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση των μελών μας στις 3/2/2012 ημέρα Παρασκευή και ώρα 11:00 στις Σχολές του ΟΤΕ στο Ψαλίδι-Αττικής, στην οποία, σύμφωνα με το Καταστατικό μας, για την επίτευξη απαρτίας απαιτείται η παρουσία τουλάχιστον του 1/3 των μελών του Συλλόγου μας.

        Σε περίπτωση που δεν επιτευχθεί η παραπάνω απαρτία συγκαλείται δεύτερη Γενική Συνέλευση για την Δευτέρα 6/2/2012, την ίδια ώρα και απαιτείται για την επίτευξη απαρτίας, η παρουσία τουλάχιστον του 1/4 των μελών μας.

        Εάν και πάλι δεν επιτευχθεί η απαιτούμενη απαρτία, η Γενική Συνέλευση συγκαλείται για την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10/2/2012 και ώρα 11:00 στις Σχολές του ΟΤΕ στο Ψαλίδι – Αττικής, όπου για την πραγματοποίησή της αρκεί η παρουσία του 1/5 των ταμειακά τακτοποιημένων τακτικών μελών μας και η οποία θα είναι τελική.

 

Θέματα ημερήσιας διάταξης:

 

  1. 1.    Διοικητικός Απολογισμός  ( Πεπραγμένα )
  2. 2.    Οικονομικός Απολογισμός 
  3. 3.    Προϋπολογισμός
  4. 4.    Εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής για τη διεξαγωγή των αρχαιρεσιών του Συλλόγου

    

Είναι ευνόητο ότι πρέπει να καταβληθεί προσπάθεια για την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη προσέλευση των μελών μας, για την διεξοδική και σε βάθος συζήτηση των θεμάτων και των προβλημάτων που μας απασχολούν.

 

 

Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                 Ο  Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

 

 

Ι. ΔΑΛΑΚΙΟΥΡΙΔΗΣ                                                 Γ. ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ

 

 

 

 
Οι αιθεροβάμονες προσγειώθηκαν
Δευτέρα, 12 Δεκέμβριος 2011 14:14

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

 

Ο ΟΤΕ εγγύηση της ψηφιακής ανάπτυξης της χώρας

Οι αιθεροβάμονες προσγειώθηκαν, οι μάσκες πέφτουν

 

 

 
Ε.Σ.Σ.Ε. 2011
Πέμπτη, 03 Νοέμβριος 2011 19:12

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

Υπεγράφη στις 02/11/2011 Επιχειρησιακή Συλλογική Σύμβαση Εργασίας, μεταξύ Διοίκησης και ΟΜΕ - ΟΤΕ, σε συνέχεια της συμφωνίας της 23ης Σεπτεμβρίου 2011, το κείμενο της οποίας, μπορείτε να δείτε στον παρακάτω σύνδεσμο.

Ε.Σ.Σ.Ε 2011

 
Ενημέρωση ΕΜΗΕΤ - ΟΤΕ ( Ωράριο Εργασίας )
Τρίτη, 03 Μάιος 2011 15:16

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΜΗΕΤ ΟΤΕ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΩΡΑΡΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

 

Ενημερώνουμε τα μέλη μας ότι, σύμφωνα και με την πληροφόρηση που έχουμε από την ΟΜΕ ΟΤΕ, από 1-5-2011 υποχρεούμεθα να εργαζόμαστε 8 ώρες ημερησίως.

Παρακολουθούμε στενά τις όποιες ενέργειες της ΟΜΕ-ΟΤΕ για την ανατροπή της μονομερούς απόφασης της Διοίκησης για την επιβολή του 8-ώρου.

Τέλος, σε ότι αφορά την υπογραφή της δήλωσης που απευθύνεται προς τον ΟΤΕ για την επιφύλαξη παντός νομίμου δικαιώματος κλπ. θεωρούμε ότι επαφίεται στην προσωπική εκτίμηση κάθε συνάδελφου.

 
Ανακοίνωση ΕΜΗΕΤ-ΠΣΕΠΟ
Τρίτη, 15 Μάρτιος 2011 15:14

emhet-

Ένας στρατός που χάνει έδαφος, απολύει στρατιώτες και φέρνει μισθοφόρους;

 

 Με ιδιαίτερη ανησυχία και προβληματισμό παρακολουθούμε τις τελευταίες εξελίξεις που διαδραματίζονται στην εταιρεία μετά και τις οργανωτικές αλλαγές που ανακοινώθηκαν πρόσφατα.

Η αυθαίρετη χρήση του διευθυντικού δικαιώματος, οι απολύσεις ή προγραφές άξιων και ικανών συναδέλφων, διαμορφώνουν ένα κλίμα τρομοκρατίας στο στελεχιακό δυναμικό της εταιρίας και δεν συμβάλλουν στην πρόοδο και στην ανάπτυξή της. Μονομερείς και νομικά έωλες αποφάσεις για μείωση του μισθολογικού κόστους ταιριάζουν μόνο σε μια απλή «λογιστική» αντιμετώπιση, δείχνουν ότι δεν έχει εντοπιστεί το πραγματικό πρόβλημα της εταιρίας, δεν συνιστούν ουσιαστικές λύσεις, δεν αποτελούν εγγύηση για μια καλύτερη αυριανή πορεία και οδηγούν στην περαιτέρω συρρίκνωση του Ομίλου. Όταν η ανάπτυξη είναι παντελώς απούσα, οι επενδύσεις συνεχώς υποβαθμίζονται και η ανταγωνιστικότητα υπό την μορφή καινοτόμων υπηρεσιών είναι λέξη κενή περιεχομένου, είναι νομοτελειακά βέβαιο ότι η κατηφόρα θα συνεχισθεί, με αυξανόμενους μάλιστα ρυθμούς. Και πάλι θα φταίει το «βαρίδι» του προσωπικού και πάλι θα πρέπει να γίνουν «μονόπλευρες θυσίες» για τη σωτηρία της εταιρίας.

Στο μοντέλο Διοίκησης που επέλεξε ο νέος Δ/νων Σύμβουλος σημαντικό ρόλο αναλαμβάνουν στελέχη της COSMOTE, με το καθένα από αυτά να αναλαμβάνει διπλούς και τριπλούς ρόλους. Σαφή δείγματα γραφής της νέας ηγετικής ομάδας δεν έχουμε δει ακόμη, όμως η εμπειρία από τις επιλογές της προηγούμενης Διοίκησης, που σκόπιμα και μεθοδικά επέλεξε την απαξίωση και την περιθωριοποίηση άξιων στελεχών του ΟΤΕ, μας υποχρεώνει να έχουμε σοβαρές επιφυλάξεις. Οφείλουμε να επιστήσουμε την προσοχή της Διοίκησης για κινήσεις στη λογική αξιοκρατικών επιλογών και της αξιοποίησης δυνάμεων που ήδη έχει ο Οργανισμός και διαχρονικά έχουν αποδείξει την αξία τους. Η ανάπτυξη δεν θα έρθει όταν το προσωπικό θεωρεί ότι αντιμετωπίζεται ως αντίπαλος αντί για συνεργάτης, αλλά μέσα από διαδικασίες καταγραφής των προσόντων, δεξιοτήτων, εμπειριών και γνώσεων του στελεχιακού δυναμικού, εκπαιδευτικών προγραμμάτων ανάπτυξης, εσωτερικής προκήρυξης των θέσεων στην εταιρία.

Η εμπειρία, η γνώση, η κατάρτιση, η αφοσίωση και η εξειδίκευση των στελεχών του ΟΤΕ, τα οποία έχουν δοκιμαστεί σε όλο το φάσμα των δραστηριοτήτων της εταιρείας και έχουν επιλεγεί στην πλειονότητα τους με αξιοκρατικές και αντικειμενικές διαδικασίες, αποτελεί τη δύναμή του και τη μόνη ουσιαστική εγγύηση για την αντιμετώπιση των σημερινών προβλημάτων σε μακροχρόνια βάση.

 

Τα Διοικητικά Συμβούλια

 

ΕΜΗΕΤ ΟΤΕ    -    ΠΣΕΠΟ

 

 
<< Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 4 5 6 7 8 Επόμενο > Τέλος >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

Αναζήτηση

Σύνδεση